SP4476 : Car park entrance at rear of rebuilt village hall

near to Church Lawford, Warwickshire, Great Britain

Car park entrance at rear of rebuilt village hall
Car park entrance at rear of rebuilt village hall
The old Reading Room was rebuilt as a capacious village hall around 2009, complete with car park reached from Townsend Close. The balloons and signs are for a Cancer Research UK charity event.
Creative Commons Licence [Some Rights Reserved]   © Copyright Robin Stott and licensed for reuse under this Creative Commons Licence.
year taken
2011
1:50,000 Modern Day Landranger(TM) Map © Crown Copyright
+
+
1:50,000 Modern Day Landranger(TM) Map © Crown Copyright
TIP: Click the map for Large scale mapping
Change to interactive Map >
Grid Square
SP4476, 35 images   (more nearby)
Photographer
  (find more nearby)
Image classification?
Geograph
Date Taken
Sunday, 16 October, 2011   (more nearby)
Submitted
Sunday, 25 March, 2012
Geographical Context
Lowlands  Village, Rural settlement  Public buildings and spaces 
Place (from Tags)
Church Lawford 
Subject Location
OSGB36: geotagged! SP 4492 7635 [10m precision]
WGS84: 52:23.0008N 1:20.4876W
Photographer Location
OSGB36: geotagged! SP 4491 7635
View Direction
East-northeast (about 67 degrees)
Looking for a postcode? Try this pageExternal link
Clickable map
+

Forward to a
friend by email


Other Tags
Village Hall  Car Park 

Click a tag, to view other nearby images.

This page has been viewed about 6 times.
View this location: KML (Google Earth) · Google MapsExternal link · OS Map Checksheet · Geograph Map · geotagged! More Links for this image
NW N NE
W Go E
SW S SE
[Mark
You are not logged in login | register
please support us