Serpentine Pavilion 2016 :: Shared Description

The Serpentine Pavilion, designed by the Danish Bjarke Ingels Group (BIG), is designed as an ‘unzipped wall’ as if two layers of bricks are pulled apart to form a space between them. The bricks of the walls are fibreglass extrusions, open at the ends, so that from the side there is a view through the wall. This also allows wind and rain to whistle through, making the space within liable to get wet. The pavilion by day houses a café and free family activities and by night becomes a space for the Serpentine’s programme of performing works.
by David Hawgood
More nearby... Related descriptions Selection is automatic and approximate, it might not always select closely matching descriptions

6 images use this description:

TQ2679 : Serpentine Pavilion 2016, view towards gallery by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Pavilion 2016, side view by David Hawgood
TQ2679 : Umbrellas, belated addition to Serpentine Gallery 2016 by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Pavilion 2016, inside view by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Pavilion 2016 from gallery by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Pavilion 2016, view up inside by David Hawgood


These Shared Descriptions are common to multiple images. For example, you can create a generic description for an object shown in a photo, and reuse the description on all photos of the object. All descriptions are public and shared between contributors, i.e. you can reuse a description created by others, just as they can use yours.
Created: Mon, 20 Jun 2016, Updated: Mon, 20 Jun 2016

The 'Shared Description' text on this page is Copyright 2016 David Hawgood, however it is specifically licensed so that contributors can reuse it on their own images without restriction.

You are not logged in login | register