Serpentine Gallery Pavilion 2017 :: Shared Description

Each summer a pavilion is commissioned from an architect with no previous work in the country, this year Francis Kéré from Burkina Faso. It is inspired by the tree that acts as a central meeting point in his home village of Gando. A central metal rod structure supports a roof which funnels rain down to a central large hole over a permeable floor of loose stones. There is a ring of free-standing blue walls with seating both sides. Inside is a coffee bar, outside there is a wooden children's slide.
by David Hawgood
More nearby... Related descriptions Selection is automatic and approximate, it might not always select closely matching descriptions

5 images use this description:

TQ2679 : Serpentine Gallery Pavilion 2017 from gallery by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Gallery Pavilion 2017, wall and seating by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Gallery Pavilion 2017, children's slide by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Gallery Pavilion 2017, coffee bar by David Hawgood
TQ2679 : Serpentine Gallery Pavilion 2017, central support by David Hawgood


These Shared Descriptions are common to multiple images. For example, you can create a generic description for an object shown in a photo, and reuse the description on all photos of the object. All descriptions are public and shared between contributors, i.e. you can reuse a description created by others, just as they can use yours.
Created: Fri, 30 Jun 2017, Updated: Fri, 30 Jun 2017

The 'Shared Description' text on this page is Copyright 2017 David Hawgood, however it is specifically licensed so that contributors can reuse it on their own images without restriction.

You are not logged in login | register